seminggu di rumah

assalamualaikum peeps.
ok cuti sekolah pon dah seminggu berlalu.
macam biase la aku buang mase cuti tu kat rumah jela.
dalam seminggu tu jugak la aku kena siapkan semue homework aku
project work addmath dan folio pjk yg memeningkan kepale tu.
aku dah biase dah time cuti sekolah mesti/wajib/harus cikgu bg homework.
tapi aku musykil kenape homework tu lagi bnyak dari homework harian yg cikgu bg kat sekolah.
kadang-kadang tu sampai xde homework langsung time kat sekolah.
kat rumah pulak nak bg bnyak-banyak. haha
ok la arini hari last aku kat rumah. dah bosan la dok rumah. xde ape2 nak buat.
perkara yang best nak buat pon petang-petang ronde2 then lepak.
itu je yg mampu aku buat. kesian gile.
aku mengambil keputusan dok umah kakak aku. boleh jalan2 sikit.
daripada aku termengung kat rumah ni.
nt aku terus je balik sekolah dari rumah kakak aku.
malas nak buat kerja bnyak kali.
dalam seminggu nie jugak la aku mule berkawan dengn budak nie.
mcam bengong je kau.! sakai.! pelik.! semue ade kat kau la.
boleh jadi gile aku. bytheway nice to know you lah.
kau memang syaitan. :D haha

ok la bye ,
*ambek mood nak trial. see you next time . godspeed nadirah. :)