al-kisah di lab fizik

tempat :  lab fizik,sms bagan datoh
date     : 28 julai 2011
time     : 12.40 tgah hari..(after subjek chemistry)

cerita bermula
after subjek chemistry physics pulak..memang tahan mate dalam lab chemist time tu..haru betol..jadual pmp hari khamis n jumat..chemist 2 mase n disambung physics 2 mase..adoi!!!time cikgu ajo just nampak bantal dengan tilam je..hahaha...
mcam biase la aku n kwan aku syad..jenis yg suke melambatkan mase..haha..sanggup kami naek lab chemist tanpa membawa buku physics..kami sanggup untuk turun kearas bawah n then naek balek kearas tiga untuk pergi lab physics..haha..nak kuruskan badan..padahal lab chemist tu one way je dengan lab physics..bgos kan kami..untuk naek kearas tiga mengambil mase yg lame..so mase kami selalu terbuang begitu saje..^_^
ok masuk lab,bg salam n bace doa..
then cikgu start ajo..
aku da la x minat physics nie..sebab tu la aku fail kot..opppss kantoi suda.!!!
cikgu aku ckap physics nie senang..memang senang pon sir..heeeeee
cikgu pon membebel la kat depan tu psal ape erk..?aku lupa la..
cikgu terangkan la itu ini..dye suruh la semue tengok white board..so semue pon tengok la..time dye tengah bg explanation mate aku mcam nak terlelap..then aku ikhtiar la untuk tidak melelapkannye..
salah satu carenye adelah memandang kearah luar tingkap..tempat aku meja belang sekali n tepi tingkap..terbaek la!!aku baru pandang kejap tetibe ade suare yg berbunyi
 "x payah tengok tingkap tu..bukan ade pakwe kamu pon"
hahaha
memang aku terase cikgu ckap dengn aku..malu sial..!!
daniel chong sebaris meja dengn aku..tau x dye gelakkan aku..grrrrr...geram aku dengan cikgu tu..
baru sekejap je aku pndang da kne tego..
cikgu tau x saye mengatok..saye pandang la lua sekejap daripade saye tido..nt cikgu mrah plak..adoi.!!!
tapi
lepas kelas tu baru la budak-budak kelas aku tau yg budak yg cikgu ckap tu aku..haha..semue gelakkan aku..taik la korang..

sumpah lepas nie time physics x nak pandang tingkap..haha
:-)