stress+stress=boleh gile..

serius aku cakap dok kat sabda stress gile..aku x biase lagi kot ngn tempat tu..tapi da lame kot..x dapat nak sesuaikan diri lagi..ishhhh..aku rse otak aku kosong je..mcam x belaja pape..padahal sampai petang ade kelas..aku pon xtau ape yg aku belaja..tahpape la kau nad!!!exam midyear da nak dekat..camne nie..xkan nak dpat result mcam up1 dulu..terok sangat..!!tolong la..aku rse nak kua je..x boleh belajo kat sane la..pening2!!xtau nak wat camne..ya Allah berilah aku petunjuk..sape2 yang bace blog nie tolong doakan midyear exam aku ye..dapat elok dari up1..result up1 aku x lyak tok budak sbp..tahpape kan..kwan aku yg sekolah harian biase pon result lagi ok..sumpah jelez tengok korang punye result..name je sekolah pandai tapi aku x pandai2..tahpae..!!:'(